SOLGT

Butikslokale til salg på Ægirsgade 39, st. th.

I hjertet af det hippe og eftertragtede Nørrebro udbydes nu denne unikke erhvervsandel. Butikken råder over 54 velholdte kvadratmeter, og den er perfekt for dig, der driver f.eks. et galleri, et kreativt værksted, en systue eller måske kontor eller atelier. Her får du virkelig noget for pengene, og du er ovenikøbet sikret en lav boligydelse!

Butikken lægger sig på tværs af ejendommen med store vinduespartier, hvorfor et fantastisk lysindfald strømmer ind fra morgen til aften. Der er altså rig mulighed for at skabe blikfang fra gaden med spændende udstillinger, der vækker forbipasserendes nysgerrighed.

Du træder direkte ind i det fine for-/salgslokale, hvor der er rig mulighed for at indrette sig præcis, som man ønsker. Rummet er nemlig luftigt og regulært, og derfor er mulighederne mange. Bagerst står en lille trappe, og de få trin fører op til et mindre lager på venstre hånd samt et baglokale med vask og mulighed for at indrette et lille kontor, mødelokale eller et kreativt værksted. Det er ligeledes herfra, man har udgang til den hyggelige gård, der er perfekt, når man lige har brug for at nyde en kop kaffe i solen. Det er desuden også i gården, man har eget toilet til rådighed.


FØJ TIL FAVORITTER
Kontantpris 495.000 kr.
Boligafgift pr. mdr. 4.564 kr.
Størrelse 54 m²
Ejendomstype Andel
Mulig anvendelse Kunstartikler-/værker, kreativtværksted, galleri, atelier, kontor eller systue.
Depositum Ingen depositum
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Tilknyttet faciliteter

  • LYSFYLDT ERHVERVSANDEL
  • LAV BOLIGYDELSE
  • SUBLIM ADRESSE

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 76
Leje pr. mdr. (kr.) 10.250
Størrelse (m2) 63
Boligafgift pr. mdr. 3.129
Størrelse (m2) 74
Leje pr. mdr. (kr.) 11.648
Størrelse (m2) 80
Leje pr. mdr. (kr.) 14.726
Størrelse (m2) 57
Leje pr. mdr. (kr.) 11.338