Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40177341

Butikslokale til salg på Gentoftegade 51, st.

FLOT ERHVERVSANDEL CENTRALT I GENTOFTE

Går du med en drøm om at åbne din helt egen butik? Måske en tøjbutik? Så kig med her! Gentoftegade 51, st. 1. udbydes nu centralt i skønne Gentofte. Uanset hvad dit butikskoncept er, så har du med disse fine lokaler og den gode placering mulighed for at udleve drømmen.

Butikken består af et stort rum med smukt parketgulv, hvide vægge og højt til loftet. Det er her, kunderne vil træde ind som det første, og lysindfaldet fra de store vinduer vil skabe et dejligt førstehåndsindtryk. De store vinduespartier gør det også muligt at udstille varer, der kan pirre nysgerrigheden hos de forbipasserende mennesker udenfor. Det store, lyse rum giver masser af plads til for eksempel at opstille tøjstativer og indrette sig lækkert med sans for detaljerne. I åben forbindelse til det store rum finder du to ekstra rum bagest i lokalet, hvor du også kan give den gas med indretning og vareopstilling. Fortsætter du videre i lokalet, finder du et mindre kontor med fryser, hvor du kan klare forretningens mere praktiske aspekter eller trække dig tilbage efter en lang dag i servicebranchens tegn. Her er desuden et mindre toilet. Endelig byder butikken på en rummelig kælder med to lagerrum, hvor du kan have diverse opbevaring - alt det, der ikke passer ind i de flotte, ryddelige rum ovenpå.

Er du endnu ikke overbevist? Så se bare på den dejlige beliggenhed i Gentofte. Butikslokalet er placeret lige i smørhullet af forstadens mange andre butikker, hvilket sikrer, at mennesker vil bemærke din butik. Her er for eksempel Netto, Gentofte Kino, frisør, en ostebutik og flere forskellige caféer og spisesteder. Her er med andre ord noget for enhver smag, så der er plads til dig, hvad end du har i støbeskeen for din butik. Og så må man ikke glemme de gode busforbindelser, og at det kun tager ti minutter at gå til Gentofte Station.

Så hvad venter du på? Gentofte er klar til at tage imod dig og dine forretningsidéer!

FØJ TIL FAVORITTER
Kontantpris 1.995.000 kr.
Boligafgift pr. mdr. 10.685 kr.
Størrelse 116 m²
33 m² kælder
Ejendomstype Andel
Mulig anvendelse Detail
Depositum Ingen depositum
Moms pålægges: Nej
Energimærke E

Tilknyttet faciliteter

  • FLOT BUTIKSLOKALE
  • CENTRALT I GENTOFTE
  • STOR, SYNLIG FACADE

Beliggenhed