Erhvervsformidler, Butik Phillip Adler

Phillip Adler

Erhvervsformidler, Butik

pa@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 54

Butikslokale til salg på Nordre Frihavnsgade 18, kld. tv.

Velkommen til hippe Østerbro, hvor vi nu har fornøjelsen af at kunne udbyde et dejligt butikslokale på 69 m2. Lige nu bliver der holdt blomsterbutik her på Nordre Frihavnsgade 18, hvilket også er særdeles oplagt - men der er plads til alle dine mange forretningsidéer, og uanset hvad du vælger, får du de bedste forudsætninger for succes her midt på Østerbro.

Stueplanet består af butikken, som man finder, når man træder over dørtærsklen og ind i lokalet. Bagerst i lokalet er der mulighed for lageropbevaring, ligesom der hører en kælder med, hvor der også kan holdes lager. Butikken byder på rustikt plankegulv og charmerende, rå murstensvægge. Det giver rummet et hyggeligt og unikt præg, og det vil skabe en dejlig atmosfære for dine fremtidige kunder. Her kan du virkelig give den gas med indretningen alt efter, hvad dit butikskoncept skal være. Endelig er der adgang til et lille toilet.

Du kan næsten ikke undgå, at forbipasserende vil bemærke din butik, for Nordre Frihavnsgade er en af de populære gader på Østerbro, der virkelig har en autentisk bystemning over sig. Gaden prydes af klassiske københavnerlejligheder, og folk både bor her og gør deres daglige indkøb. Dine nærmeste naboer er - udover de mange lokale beboere - SuperBrugsen og Ingrid Jespersens Gymnasieskole. Derfor er der også mange unge mennesker, og folks daglige liv udspiller sig i høj grad lige foran butikkens hoveddør.

Tæt på ligger Trianglen og Østerbrogade, Østerbros pulserende knudepunkt, og derfor er Nordre Frihavnsgade et sted, hvor folk strømmer til for at opleve en mere autentisk stemning, når de har fået udfyldt shoppingtrangen. Her er også gode busforbindelser - linje 3A kører på Nordre Frihavnsgade, og på Østerbrogade kan du fange linje 1A og linje 14.  

Så kom forbi det hyggelige butikslokale på Nordre Frihavnsgade og se, om det passer til dig og dine forretningsidéer. Her er du garanteret hyggelig stemning, liv og en attraktiv beliggenhed.

FØJ TIL FAVORITTER 7
Kontantpris 1.500.000 kr.
Boligafgift pr. mdr. 4.463 kr.
Størrelse 69 m²
Ejendomstype Andel
Mulig anvendelse Blomsterforretning
Moms pålægges: Nej
Energimærke E

Tilknyttet faciliteter

  • HYGGELIGT BUTIKSLOKALE PÅ INDRE ØSTERBRO

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 93
Boligafgift pr. mdr. 6.822
Størrelse (m2) 76
Leje pr. mdr. (kr.) 10.250
Størrelse (m2) 63
Boligafgift pr. mdr. 3.129
Størrelse (m2) 80
Leje pr. mdr. (kr.) 23.500
Størrelse (m2) 97
Leje pr. mdr. (kr.) 10.749