Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70122100

M: 40177341

Butikslokale til salg på Blegdamsvej 4D, kld.

CHARMERENDE CAFÉ ELLER IDEEL INVESTERINGSLEJLIGHED MED SUBLIM BELIGGENHED!

Hyggelige lokaler, rustik charme og en eftertragtet beliggenhed – her er de perfekte rammer for jer der er på udkig efter en god investeringslejlighed, eller det perfekte lokale til jeres café

På Blegdamsvej 4D udbydes denne charmerende café nu. Lokalerne ligger mod den befærdede gade med store vinduespartier, som giver et indblik i denne hyggelige stemning, der venter indenfor. Fra hoveddøren træder I ind i et stort lokale med bestillingsdisk og masser af plads til stole og borde. Disken er indrettet med smarte køleskabe, som giver et godt overblik over de kølige drikke. Gennemgående for indretningen er en rustik charme og en hyggelig atmosfære, som indbyder til at slå sig nem som kunde. I praktisk forbindelse til bestillingsområdet ligger et køkken og et rummeligt kontor. Afslutningsvis er der et stort dobbelt baglokale og toiletfaciliteter. Ejendommen her er perfekt for jer, der gerne vil drive erhverv eller blot ønsker at gøre en god investering.

Beliggenheden er lige så attraktiv som ejendommen. Her, på Blegdamsvej, befinder vi os i det eftertragtede miljø ved Søerne og de mange omkringliggende spisesteder og cafeer, der sætter en hyggelig stemning i nabolaget. I bliver en del af et levende forretningsliv og et spændende gadebillede, som tiltrækker mange forskellige typer kunder. Ydermere er der nem adgang til erhvervet med bus og via cykel, og så er både metro og tog inden for kort cykelafstand.

Kontakt os i dag for en fremvisning.
Vi glæder os til at byde jer velkommen.

FØJ TIL FAVORITTER
Kontantpris 6.200.000 kr.
Størrelse 189 m²
50 m² kælder
Ejendomstype Ejer
Mulig anvendelse Detail/café
Moms pålægges: Nej
Energimærke C

Tilknyttet faciliteter

  • CHARMERENDE CAFÉ ELLER IDEEL INVESTERINGSLEJLIGHED
  • SUBLIM BELIGGENHED!

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 173
Leje pr. mdr. (kr.) 14.044
Størrelse (m2) 189
Leje pr. mdr. (kr.) 40.000
Størrelse (m2) 222
Leje pr. mdr. (kr.) 46.663
Størrelse (m2) 188
Leje pr. mdr. (kr.) 39.167
Størrelse (m2) 152
Leje pr. mdr. (kr.) 28.982