Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70122100

M: 40177341

Butikslokale til salg på Nyelandsvej 4, kld

På Nyelandsvej 4 lige ved Frederiksberg Centret og Falkoner Allé’s levende gadebillede, udbydes disse erhvervslokaler, der egner sig perfekt som behandlingslokaler for frisøren, negleteknikkeren, kosmetologen og lignende.

Lokalerne ligger i en høj kælderetage med store facadevinduer, som skaber god synlighed fra gaden. Indenfor fremtræder lokalerne lyse og indbydende med naturfarvede fliser og vægge. Fra indgangen træder I ind i et stort lokale med en spejlvæg, som fylder hele lokalets bredde og bidrager til god rumfølelse. I åben forbindelse hertil ligger endnu et lokale med spejlvæg. Afslutningsvis er der indrettet et badeværelse og et aflukket lokale, der eksempelvis kan anvendes af personale. Her er der plads til flere forskellige typer erhverv, og der kan tilmed være flere behandlere under samme tag.

Vi befinder os på Nyelandsvej 4, en meget attraktiv adresse på Frederiksberg, hvor byens stemningsfyldte miljø breder sig lige ude foran døren. Adressen ligger på en sidegade til Falkoner Allé's spændende butikker, spisesteder, cafeer og arrangementer i Falkoner Salen, der sikrer en god kundetilstrømning. Desuden ligger Frederiksberg Centret lige rundt om hjørnet, hvor der også er gode bus- og metroforbindelser. Beliggenheden er simpelthen helt i top.

Kontakt os, og oplev de flotte lokaler og den sublime beliggenhed på egen hånd.

FØJ TIL FAVORITTER
Kontantpris 1.400.000 kr.
Størrelse 78 m²
Ejendomstype Ejer
Mulig anvendelse Detail, klinik m.m.
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Tilknyttet faciliteter

  • MIDT PÅ FREDERIKSBERG!

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 112
Kontantpris 2.200.000
Størrelse (m2) 97.9
Leje pr. mdr. (kr.) 11.751