Ejendomsmægler MDE, Butik Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Butik

mie@butikskompagniet.dk

T: 71 12 21 00

M: 40 60 95 50

SOLGT

Butikslokale til salg på Frederiksberg Allé 45

Få selveste Frederiksberg Allé som din ny arbejdsplads, hvor du fra næste år i 2019 kan tage metroen lige til døren, og hvor du til hver en tid kan nyde en gåtur i frokostpausen gennem den smukke Frederiksberg Have. En stor, synlig hjørnebutik er nu til afståelse her på gaden – perfekt til din detailhandel eller måske Alléens hyggeligste kaffebar!

Den lækre butik byder både dig, dine kollegaer og ikke mindst dine kunder velkommen til 94 attraktive kvadratmeter i utrolig pæn og velholdt stand. Placeringen her på hjørnet giver i alt tre gode udstillingsvinduer til rådighed, hvor du kan skabe den bedst mulige synlighed omkring dine produkter, varer eller blot den stemning, du ønsker skal kunne mærkes helt ude på fortovet, hvor de mange forbipasserende strømmer forbi.

Fra den indbydende hoveddør ankommer du til de to store butikslokaler, der præsenterer sig lyst med smukke glaslofter og et råt poleret betongulv. Rummets udformning i kombination med de tilgængelige faciliteter, herunder barmiljø og et lille tekøkken, muliggør at omdanne lokalerne til en skøn café med nærmest parisisk stemning. Her vil man kunne nyde kaffen og kagen til synet af Frederiksberg Allés specialklippede lindetræer lige udenfor døren. Størrelsen giver endvidere potentiale til detailhandel eller lignende. Kun fantasien sætter grænser for butikkens mange funktioner.

Foruden det allerede nævnte består butikken også af et toilet samt en god og brugbar kælder med ekstra plads til opbevaring. Bagerst er der tillige udgang til en hyggelig, afskærmet gård direkte fra butikken, hvor man kan begive sig ud og nyde frokosten i solen. Der er parkeringsmuligheder lige foran butikken, og til næste år åbner Frederiksberg Allé Station, så man kan tage metroen lige til døren.

Med den fantastiske beliggenhed på det mest frederiksbergske af Frederiksberg er man dog allerede sikret de bedst mulige omgivelser!

FØJ TIL FAVORITTER 4
Afståelse 250.000 kr.
Leje pr. mdr. 12.500 kr.
Størrelse 94 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Glaspusteri, galleri og café med servering af kaffe og the.
Depositum

87.500

Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Tilknyttet faciliteter

  • BELIGGENDE MED DEN NYE METROSTATION TIL NABO
  • STOR SYNLIG HJØRNEBUTIK PÅ SMUKKE FREDERIKSBERG ALLÉ
  • LANG OG SYNLIG FACADE.

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 102
Leje pr. mdr. (kr.) 14.630
Størrelse (m2) 124
Leje pr. mdr. (kr.) 12.872
Størrelse (m2) 112
Kontantpris 2.200.000