Butikslokale til salg på Høje Taastrup Boulevard 46

Stor salon udbydes centralt ved Høje Taastrup Station

Fat saksen og føntørreren, for netop nu udbydes vel nok Høje Taastrups lækreste frisørsalon lige ved den befærdede station midt i byen, som på daglig basis bringer masser af mennesker forbi. Hvad bedre at foretage sig end at få en ny frisure, mens man venter på det forsinkede tog?

Salonen er placeret ved det levende Banegårdskvarter, hvor mange andre butikker og indslag allerede træder frem og sørger for, at banegårdens passagerer og forbipasserende altid er underholdt, mens de venter på bussen eller iler efter næste tog nede på perronen. Klinik, bagelbutik, sushirestaurant og en Rema 1000 er blot et udsnit af de ting, man finder i selskab med den flotte frisørsalon.

Salonen fremstår i tiptop stand og er samtidig dejlig stor med sine 137 kvadratmeter. Her kan du invitere dine klienter ind i lyse omgivelser i ét stort, åbent lokale præget af velholdte trægulve, hvide lofter med indbyggede lysinstallationer samt et flisebelagt vaskeområde, hvor klienterne kan få vasket hår i frisørstolene, samt med god skabsplads til alle de nødvendige hårprodukter.

Med spejle til alle sider opnår rummet en fantastisk optisk effekt, der får det til at føles endnu større, end det allerede er. I midten er der god plads til at bygge en reception op, mens salonens forskellige afdelinger spreder sig ud i en vifte til alle sider. Pladsen er så god, at man også sagtens kan kombinere frisørerhvervet med en negle- eller vippetekniker på sidelinjen. Kun jeres ambitioner og drømme sætter grænserne.

Foruden det velfungerende, lyse og åbne rum, der står indrettet med alt, en moderne frisørsalon kunne ønske sig, byder salonen på et hyggeligt personalekøkken omme bagved, hvor man kan nyde sin kaffe- eller frokostpause, og hvor der tilmed er integreret vaskemaskine til de mange håndklæder, som bruges i løbet af dagen. Dertil består planløsningen af to toiletter.

En central og attraktiv salon med alt inkluderet!

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 350.000 kr.
Leje pr. mdr. 11.696 kr.
Størrelse 137.1 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Frisør
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke F

Tilknyttet faciliteter

  • STOR SALON UDBYDES CENTRALT VED HØJE TAASTRUP STATION
  • INDFLYTNINGSKLAR
  • STOR FACADE

Beliggenhed