Erhvervsformidler, Restaurant/Butik Erhle Ganzhorn

Erhle Ganzhorn

Erhvervsformidler, Restaurant/Butik

eg@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 41 10 90

Butikslokale til salg på H.C. Ørstedsvej 52, st.

Er du kosmetolog, fodbehandler, massør eller på anden vis behandler med en drøm om at drive erhverv på en fantastisk adresse? Så kan drømmen gå i opfyldelse her.

På H.C Ørsteds Vej 52 udbydes denne klinik med et flot behandlerlokale, smukke detaljer og masser af lys og rum. Klinikken har en nydelig facade med et stort vinduesparti, hvor der er direkte indgang fra H.C Ørsteds Vejs befærdede gadebillede.

Fra gadeplan træder I ind i et stort lokale med smukke stuklofter, der kan kombineres som venteværelse og behandlerlokale. I dag er der installeret smarte opdelinger med gardinforhæng, som skaber flere private behandlerrum og adskiller venteværelset fra behandlingerne på flot vis. Via en elegang hvælving træder I ind i endu et lokale, der nemt kan indrettes som opbevaringsrum til remedier og behandlingsartikler. I samme forbindelse ligger et nydeligt wc og et tekøkken. Til klinikken kører et stort kælderlokale, der eksempelvis kan anvendes til ekstra opbevaring.

Beliggenheden er helt i top. H.C Ørsteds Vej ligger på det eftertragtede Frederiksberg, hvor I bliver en del af et levende gadebillede. Her er alt fra tandlæger og modetøjsforretninger til spændende spisesteder og cafeer, der alt sammen bidrager til en bred kundeskare. Klinikken har perfekt synlighed fra gadeplan, og der er tilmed busforbindelse med linje 3A lige foran døren, hvilket giver nem adgang til klinikken og mulighed for at tiltrække endnu flere kunder. En bedre beliggenhed skal I lede længe efter.

Kontakt os for en fremvisning i dag.
Vi glæder os til at byde jer velkommen.

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 250.000 kr.
Leje pr. mdr. 9.544 kr.
Størrelse 60 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Klinik for fodterapi
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Tilknyttet faciliteter

  • FLOT KLINIK
  • EFTERTRAGTET ADRESSE PÅ FREDERIKSBERG!
  • FLOTTE LOKALER

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 58.3
Leje pr. mdr. (kr.) 17.562
Størrelse (m2) 78
Kontantpris 1.400.000
Størrelse (m2) 50
Leje pr. mdr. (kr.) 9.758