Ejendomsmægler MDE, Butik Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Butik

mie@butikskompagniet.dk

T: 71 12 21 00

M: 40 60 95 50

NY PRIS

Butikslokale til salg på Larsbjørnsstræde 11, st.

På en af Indre Bys mest charmerende og velbesøgte gader kan du nu erhverve dig nøglerne til denne mulighedsrige butik, der udbydes til afståelse. Lige her på Larsbjørnsstræde – i folkemunde også kaldet ‘Pisserenden’ – har du intet mindre end perfekte rammer for dit erhverv.

Butikken er lige nu indrettet som frisørsalon, og den fordeler sig over 100 kvadratmeter beliggende på ejendommens førstesal. Alle lokalerne fremstår flot og i meget velholdt stand, og der er endda lige blevet lagt nyt el overalt. Man har naturligvis også glæde af de store vinduespartier, hvor lyset strømmer uhindret ind gennem de store, sprossede vinduespartier. Væggene er hvidmalede, og de står flot sammen med de brede, rustikke plankegulve.

De 100 kvadratmeter fordeler sig over to store butikslokaler, der er ideelt indrettet med frisørstole samt afdeling til hårvask. Dertil kommer et rummeligt the-køkken med køleskab,  vaskemaskine  samt toilet. Hævet over dette niveau ligger yderligere et kontor og et lokale med gode anvendelsesmuligheder.

Beliggenheden er, som tidligere nævnt, intet mindre end sublim. Larsbjørnsstræde løber mellem Vestergade og Sankt Peders Stræde og er beliggende midt i Københavns attraktive Latinerkvarter, hvor gaderne summer med liv døgnet rundt. Gadebilledet er noget helt særligt med den unikke atmosfære og de farverige huse. Med sine mange, små specialforretninger står Larsbjørnsstræde som kontrast til Strøget, der ligger kun 150 meter væk og præges af franchisebutikker.

Det bliver ikke bedre end her!

FØJ TIL FAVORITTER 3
Afståelse 250.000 kr.
Leje pr. mdr. 13.377 kr.
Størrelse 100 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Frisørsalon
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke Bevaringsværdig

Tilknyttet faciliteter

  • STORE LYSE LOKALER
  • FORNUFTIG HUSLEJE
  • GODT BELIGGENDE I PISSERENDEN

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 93
Boligafgift pr. mdr. 6.822
Størrelse (m2) 141
Boligafgift pr. mdr. 7.521
Størrelse (m2) 104
Leje pr. mdr. (kr.) 28.001
Størrelse (m2) 80
Leje pr. mdr. (kr.) 23.500
Størrelse (m2) 97
Leje pr. mdr. (kr.) 10.749