KØBSAFTALE UDSENDT

Butikslokale til salg på Nansensgade 55

Velkommen til det centrale og historiske Nansensgade, hvor vi skal se nærmere på denne charmerende kælderbutik, der nu står til salg. Vi befinder os på en af Indre Bys dynamiske gader, der efter befæstningens opgivelse blev etableret sammen med de parallelle Nørre Søgade og Nørre Farimagsgade i 1870’erne.

Bygningen, som butikken befinder sig i, blev opført i 1879 og fremstår i dag særdeles velholdt fra top til tå. Butikken befinder sig i kælderen, hvor lyset strømmer ind gennem både indgangsdøren og de to store udstillingsvinduer. Her venter i alt 49 kvadratmeter fordelt på to butikslokaler, en gang og et baglokale med vask, køleskab og spiseplads. Lokalerne fremstår moderniserede med pæne gulve, god loftsbelysning og åben adgang mellem de to. Butikken opvarmes af radiatorer og har fået udskiftet el-installationer, og her medfølger også en skranke i det forreste lokale.

Nansensgade er en lang sidegade til to af Indre Bys trafikårer; Gyldenløvesgade og Frederiksborggade. I gåafstand fra butikken ligger både Torvehallerne, Ørstedsparken, Søerne, Nørreport og botanisk have, der alle har høje besøgstal og dermed tiltrækker mange potentielle kunder til området. Eksponeringspotentialet er stort, og hver dag lægger mange københavnere vej forbi gaden på deres færd til og fra arbejde eller uddannelse. Lige i nærheden af adressen kører gode busforbindelser i døgndrift, og gaden er desuden det ideelle pitstop for kunder på vej til byen. På Frederiksborggade ligger desuden mange forskellige butikker, hvilket også tiltrækker kunder til området.

Ja, her venter en butik med god mulighed for salg af services, varer eller noget helt tredje - beliggenheden er utvivlsomt lige i øjet! Vi står klar med en fremvisning.

FØJ TIL FAVORITTER 9
Afståelse 199.000 kr.
Leje pr. mdr. 6.255 kr.
Størrelse 49 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Detailforretning (tatovør)
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Tilknyttet faciliteter

  • HØJ KÆLDERBUTIK PÅ DET DYNAMISKE NANSENSGADE

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 40
Leje pr. mdr. (kr.) 16.480
Størrelse (m2) 45
Leje pr. mdr. (kr.) 60.342
Størrelse (m2) 49
Leje pr. mdr. (kr.) 5.701
Størrelse (m2) 65
Leje pr. mdr. (kr.) 33.948
Størrelse (m2) 62
Leje pr. mdr. (kr.) 11.000