Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70122100

M: 40177341

Butikslokale til salg på Ndr. Frihavnsgade 7, st

Trianglen er bedre kendt som Østerbros helt nære centrum. Det er som om, at alle bydelens mange charmerende og ikke mindst eksklusive gader leder frem til dette triangulære center, og dette er ligeledes et oplagt mødested for folk i nabolaget, som skal videre til Fælledparken, i Remisen, på gåtur omkring Søerne eller bare ud at shoppe langs Østerbrogade og omegn.

Ganske få skridt fra dette populære og centrale spot begynder Nordre Frihavnsgade, som fortsætter hele vejen videre til Nordhavn. Denne placering i starten af gaden – tæt på Østerbrogade, Trianglen og selvfølgelig den kommende metrostation, der slår dørene op i 2019 – har vi nu fornøjelsen af at kunne præsentere denne lyse og indbydende butik.

Butikken har adresse på Nordre Frihavnsgade 7, hvor kundekredsen allerede er etableret. Blandt de nærmeste "naboer" finder man blandt andet en børnetøjsbutik, en vinhandler, en bagelshop og lige ved siden af ligger Ingrid Jespersens Gymnasium, som dagligt sørger for en masse liv fra de unge mennesker. Sortimentet er bredt, så der er helt bestemt også plads til din virksomhed i nabolaget!

Had end du ønsker at åbne en butik eller måske en café, er det muligt. Det 180 kvadratmeter store butikslokale præsenterer nemlig både to store rum fuld af plads til alt lige fra borde og stole til de varer, der indgår i lige præcis dit firma. Dertil kommer det tredje rum, som p.t. fungerer som køkken og nemt kan udvides, så man installerer et komplet industrikøkken med plads til gastronomiske udfoldelser. Omvendt kan man selvfølgelig også lade dette rum indgå som en del af butikken og fjerne de eksisterende køkkenelementer.

Butikkens lokaler er i utrolig flot stand, og udefra gadeplan fremviser de to store, synlige vinduespartier en fin symmetri, som passer ind i Østerbros elegante fremtoning.

Giv din virksomhed de bedste betingelser centralt på Østerbro!

FØJ TIL FAVORITTER 3
Afståelse 300.000 kr.
Leje pr. mdr. 21.500 kr.
Størrelse 115 m²
47 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Detail / Café
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke E

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 93
Boligafgift pr. mdr. 6.822
Størrelse (m2) 119
Leje pr. mdr. (kr.) 26.000
Størrelse (m2) 104
Leje pr. mdr. (kr.) 28.001
Størrelse (m2) 106
Leje pr. mdr. (kr.) 21.744
Størrelse (m2) 100
Leje pr. mdr. (kr.) 37.033