NY PRIS

Butikslokale til salg på Sankt Kjelds Plads 6, st. tv.

Velkommen til den nordvestlige del af Østerbro, hvor vi nu kan præsentere denne lyse og meget velholdte klinik til afståelse på Sankt Kjelds Plads 6. Vi befinder os i et fredeligt kvarter tæt på Lyngbyvej, Jagtvej og kommende metrostation ved Vibenshus Runddel, hvilket medfører et godt eksponeringspotentiale samt ro til at have kundebesøg og drive forretning.

Klinikken er placeret i et stort boligkompleks fra 1932, hvor stueetagen anvendes til erhverv. Det er dermed i stuen til venstre, at denne pæne og indbydende klinik præsenterer sig med et stort facadevindue samt sideliggende indgangsdør, hvilket giver god mulighed for vindues-markedsføring til de mange daglige forbipasserende. Klinikken er ideelt indrettet til den selvstændige erhvervsdrivende, der ønsker plads til at indrette både kontor eller behandlerrum samt salgslokale eller reception/venteværelse. De 70 kvadratmeter fordeler sig nemlig på to lokaler, hvoraf det ene byder på indgangspartiet, samt et te-køkken og toilet.

Gennem hele klinikken er stilen holdt i en minimalistisk, funktionel og lys atmosfære. Lokalerne egner sig godt til samtale-rum til terapeuten, psykologen, dermatologen eller diætisten, men her er ligeledes de rette betingelser for at åbne en mindre salon eller butik. Klinikken er velplaceret tæt på gode parkeringsmuligheder og busforbindelser, hvilket gør den nemt tilgængelig både for besøgende i bil, på cykel eller med offentlig transport. Desuden ligger den befærdede Lyngbyvej ganske få hundrede meter fra adressen, hvilket gør klinikken et ideelt besøgsspot på vej til eller fra arbejde i byen.

I modsatte, østlige retning løber den dynamiske Østerbrogade, hvor flere tusind bilister, cyklister og fodgængere hver dag lægger vej forbi. Desuden fører nærtliggende Nørre Allé og Øster Allé direkte til Søerne og videre til Indre By på mindre end 15 minutter på cykel. Lokalet ligger ligeledes i hjertet af det kommende klimakvarter hvor der allerede er hyggelige caféer, fitnesscenter mv.

FØJ TIL FAVORITTER 3
Afståelse 95.000 kr.
Leje pr. mdr. 8.433 kr.
Størrelse 50 m²
20 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Klinik
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Tilknyttet faciliteter

  • LYS OG VELHOLDT
  • GODT EKSPONERINGPOTENTIALE
  • IDEELT BESØGSSPOT PÅ VEJ TIL ELLER FRA ARBEJDE I BYEN

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 40
Leje pr. mdr. (kr.) 16.480
Størrelse (m2) 75
Leje pr. mdr. (kr.) 10.000
Størrelse (m2) 45
Leje pr. mdr. (kr.) 60.342
Størrelse (m2) 49
Leje pr. mdr. (kr.) 5.701
Størrelse (m2) 65
Leje pr. mdr. (kr.) 33.948