Butikslokale til salg på Valby Langgade 38, st. tv.

Det er svært at konkurrere med denne beliggenhed. Adressen er nemlig Valby Langgade 38, og her befinder man sig på en af byens travleste handelsgader lige ved hjørnet til Toftegårds Allé og Søndre Fasanvej – en placering som flere tusinde mennesker hver dag passerer i bil, på cykel eller gåben.

Lad os tage et nærmere kig på selve butikken, der nu udbydes til leje med afståelse. 56 lyse og indbydende kvadratmeter venter indendørs, hvor funktionalitet er nøgleordet. Først og fremmest nyder butikken godt af sine store vinduespartier, der sikrer et godt lysindfald såvel som fantastiske udstillingsmuligheder. Samtidig er butikken ideel for en bred vifte erhvervsdrivende – fx dame- og herremode, interiør, detail med mere.

Glasdøren åbner ind til et stort butikslokale, der kan indrettes præcis, som du ønsker. Rummet er nemlig regulært og luftigt, så mulighederne står dig frit for. Dertil kommer lagerrummet, hvor der er tekøkken samt plads til opbevaring af varer. Endeligt rummer butikken et lille toilet.


FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 275.000 kr.
Leje pr. mdr. 11.413 kr.
Størrelse 56 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Tøjbutik
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Tilknyttet faciliteter

  • INDBYDENDE BUTIK MED SUBLIM ADRESSE
  • UDBYDES TIL LEJE MED AFSTÅELSE
  • FANTASTISK BELIGGENHED I HJERTET AF VALBY

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 76
Leje pr. mdr. (kr.) 10.250
Størrelse (m2) 63
Boligafgift pr. mdr. 3.129
Størrelse (m2) 74
Leje pr. mdr. (kr.) 11.648
Størrelse (m2) 80
Leje pr. mdr. (kr.) 14.726
Størrelse (m2) 57
Leje pr. mdr. (kr.) 11.338