Erhvervsformidler, Butik Phillip Adler

Phillip Adler

Erhvervsformidler, Butik

pa@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 54

NY PRIS

Butikslokale til salg på Vesterbrogade 139, st.

Leder du efter de perfekte lokaler til din butik, men har du endnu ikke fundet et sted, der leverer det bedste i både kvalitet og beliggenhed? Så se med her – lokalerne på Vesterbrogade 139 i stuen har det hele. Her får du frisørlokaler på i alt 80 m2, der er blandt Københavns smukkeste og mest centrale.
Frisørsalonen består af to rum i stueetagen. Her vil du mærke den fantastiske stemning, lige så snart du træder ind i det første rum, hvor de store vinduer giver et skønt lysindfald. Den nuværende lejer driver frisørsalon, og de skinnende, mørke parketgulve og de mørkegrå vægge skaber en moderne og lækker atmosfære, der passer perfekt til netop dette erhverv – men det er naturligvis helt op til dig, hvad du vil benytte lokalerne til. Her er gode muligheder, og de udsøgte materialer vil skabe de perfekte rammer for din forretning, hvad du end ønsker at stable på benene. En lille trappe fører ind til butikkens andet lokale, hvor man f.eks. kan opstille et mindre sofaarrangement. I kælderens to små lagerrum er der plads til at gemme opbevaring af vejen, så du i stedet kan bruge stueetagens lokaler til alt det spændende: hyggelige detaljer og smagfuld indretning, der vil få kunderne til at føle sig tilpasse.

Der er ingen tvivl om, at adressen på Vesterbrogade 139 er attraktiv. Vesterbrogade er en travl gade med mange gode busforbindelser, Hovedbanegården lige i nærheden og hundredvis af forbipasserende mennesker hver eneste dag. Her er både indkøbsmuligheder, restauranter og caféer. Gaden tiltrækker naturligt Vesterbros lokale beboere samt folk fra Københavns andre kvarterer, der ønsker at få en bid af den gode stemning. Med en butik på denne adresse kan du simpelthen ikke undgå, at nysgerrige mennesker vil kigge forbi og blive draget af din butiksfacade.

Så hvad venter du på? Her får du både lækre materialer og enestående placering i ét. Vesterbrogade står klar til at byde dig og dine mange forretningsidéer velkommen.

FØJ TIL FAVORITTER 4
Afståelse 109.000 kr.
Leje pr. mdr. 12.000 kr.
Størrelse 80 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Frisør
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Tilknyttet faciliteter

  • SYNLIG FACADE
  • YDERST BEFÆRDET BELIGGENHED
  • INDFLYTNINGSKLAR

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 93
Boligafgift pr. mdr. 6.822
Størrelse (m2) 76
Leje pr. mdr. (kr.) 10.250
Størrelse (m2) 104
Leje pr. mdr. (kr.) 28.001
Størrelse (m2) 80
Leje pr. mdr. (kr.) 23.500
Størrelse (m2) 75
Leje pr. mdr. (kr.) 10.000