Ass. partner, Investering/Kontor Louise Busk

Louise Busk

Ass. partner, Investering/Kontor

lb@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 30 26 68 59

Butikslokale til leje på Borggade 6 - Lejemål 2

Er du på udkig efter et unikt lejemål til restaurant, café eller butik, hvad enten du søger luksus og et lokale med et twist, kunne Latinerkvarteret være den rette beliggenhed for dig.

Lejemålet har en bred facade mod Borggade, som giver masser af synlighed til de handlende i gaden. Lokalet kan lejes til mange forskellige anvendelser.

Lokalet kan opdeles til to mindre butikker på ca. 113 m2. Lejemålet har en bred facade mod Borggade, som giver masser af synlighed til de handlende i gaden.                          Ønsker du at leje lokalet til restaurant vil udlejer installere udsugning, fedtudskiller mod en merleje.

Latinerkvarteret er det ældst bevarede kvarter i Aarhus og en del af indre by. 

Området består af Badstuegade, Klostergade, Volden, Studsgade, Borggade, Rosensgade og Graven med Pustervig Torv som den ældre centrale plads. Gaderne i området er snævre og brostensbelagte, hvilket giver en hyggelig og autentisk stemning, der kun kan beskrives som idyllisk og charmerende. Alligevel er Latinerkvarteret ét af de mest moderne og trendy steder i Aarhus, især når det gælder udvalget af mode- og designbutikker

Særligt for Latinerkvarteret er det de mange unikabutikker, der gør området helt specielt. Her kan du finde designertøj og brugskunst og vælge mellem en café au lait, en lækker brunch eller en menu serveret i én af de mange små hyggelige cafeer, der ligger side om side i de historiske bygninger.

Latinerkvarteret er en bydel i udvikling og der er netop blevet opført 120 lejligheder med et tilhørende parkeringsanlæg i den pågældende ejendom hvor dette lejemål er beliggende.

Butikskompagniet byder velkommen.. 

FØJ TIL FAVORITTER
Leje pr. mdr. 41.813 kr.
Størrelse 223 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Butik, Café
Depositum

Efter nærmere aftale. 

Moms pålægges: Ja
Energimærke A

Tilknyttet faciliteter

  • Mange anvendelsesmuligheder
  • Mulighed for trappeleje
  • Midt i Latinerkvarteret

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 200
Leje pr. mdr. (kr.) 44.125
Størrelse (m2) 243
Leje pr. mdr. (kr.) 44.275
Størrelse (m2) 227
Leje pr. mdr. (kr.) 88.908