Erhvervsformidler, Restaurant/Butik Erhle Ganzhorn

Erhle Ganzhorn

Erhvervsformidler, Restaurant/Butik

eg@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 41 10 90

UDLEJET

Butikslokale til leje på Caroline Amalievej 172

Hvorfor ikke lade drømmen blive til virkelighed og kigge nærmere på disse flotte butiks- eller kontorlokaler. Caroline Amalie Vej ligger i det attraktive Kongens Lyngby, og i nummer 172 kan vi nu byde indenfor til en fremvisning. Hvis du er på udkig efter nye rammer til dit erhverv, så skal du tage et nærmere kig her.

Disse lokaler fordeler sig over 76 kvadratmeter, og selvom de ligger i ejendommens kælderetage, nyder de godt af et virkelig dejligt lysindfald. Dette skyldes dels de mange, store vinduespartier, og det skyldes samtidig den lyse og industrielle indretning. Vægge og lofter er hvidmalede, og betongulvet giver et råt look. Der er naturligvis også mulighed for at sætte sit eget præg, hvis man drømmer om noget andet.

Butiks- eller kontorlokalerne fordeler sig over to store rum, der kan indrettes præcis, som man ønsker. I forlængelse af det ene rum har man endda et grovkøkken, og ved siden af ligger et WC.

Lokalerne ligger i et hyggeligt og roligt kvarter kun 3 kilometer fra Lyngby Hovedgade og Lyngby Storcenter. Kun 300 meter fra hoveddøren ligger Brede Station, hvorfra tog 910 kører, og de på de nærliggende gader er der også busforbindelser. Tæt ved siden af lokalerne ligger desuden Netto, Slagter Suhr og to restauranter. Samtidig er der ikke andet end 2 kilometer til Lyngbymotorvejen.

FØJ TIL FAVORITTER 2
Leje pr. mdr. 7.333 kr.
Størrelse 76 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Tilknyttet faciliteter

  • 76 SPÆNDENDE KVM
  • GOD BELIGGENHED
  • TÆT PÅ MOTORVEJ

Beliggenhed