Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70122100

M: 40177341

Butikslokale til leje på Esplanaden 6

Eksklusive butikslokaler på Esplanaden med masser af kvadratmeter.

Esplanaden 6 placerer sig helt perfekt i Københavns gadebillede. Her slår butikken dørene op til et livfuldt miljø lige midt mellem det travle og velbesøgte område ved Bredgade og Store Kongensgade. Disse centrale gader tilhører som bekendt den eksklusive del af hovedstadens shoppingmiljø med et rigt udvalg af gallerier, kulturelle institutioner, delikate spisesteder og forskellige specialforretninger, hvilket hver dag tiltrækker masser af potentielle kunder.

I hjertet af dette kvarter udbyder vi nu den smukkeste butik til udlejning – uden afståelse - med hele 328 kvadratmeter at indrette sig på. Butikken rejser sig i to plan + kælder og byder på flere betagende detaljer. Her er højt til loftet, og det centrale rum i stueplanet er prydet af flotte trægulve og synlige søjler. Der er en spændende kontrast mellem lyse og mørke elementer, hvilket bl.a. kommer til udtryk oppe på 1. salen, der fremtræder med mørke gulve i slidstærk kvalitet og med store vinduer, der sørger for at byde lyset ind.

Der er et godt samspil mellem de enkelte niveauer, hvilket muliggør en spændende indretning, hvad end man ønsker at promovere sine varer eller udstille sine kunstværker. Åbenheden mellem etagerne gør det tillige attraktivt at kunne overskue det meste af butikken på én gang. Kælderen er indrettet med et par gode disponible rum, mens den synlige stueetage og 1. sal åbner for de flotte butikslokaler og perfekte showrooms.

Butikken har en fantastisk synlighed med store vinduesfacader, der har direkte front mod Esplanadens fortovskant, hvor københavnerne lystigt suser forbi. Man får her nogle særdeles flotte lokaler centralt i Indre By tæt på den kommende metrostation ved Marmorkirken – omgivelserne såvel som forretningen er bestemt et besøg værd!   

FØJ TIL FAVORITTER 1
Leje pr. mdr. 45.000 kr.
Størrelse 277 m²
51 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke

Tilknyttet faciliteter

  • MEGET SMUKKE LOKALER
  • FANTASTISKE FACADEVINDUER
  • EKSKLUSIV BELIGGENHED

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 367
Leje pr. mdr. (kr.) 33.670
Størrelse (m2) 222
Leje pr. mdr. (kr.) 46.663
Størrelse (m2) 296
 
Størrelse (m2) 296
Leje pr. mdr. (kr.) 48.000
Størrelse (m2) 295
Leje pr. mdr. (kr.) 79.167