Erhvervsformidler, Restaurant/Butik Erhle Ganzhorn

Erhle Ganzhorn

Erhvervsformidler, Restaurant/Butik

eg@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 41 10 90

Butikslokale til leje på H.C.Ørsteds Vej 8

Helt centralt på Frederiksberg, nemlig først på H.C. Ørstedsvej, finder man et spændende butikslokale med masser af potentiale. Beliggenheden fejler ikke noget, og går du med tanker om at opstarte eller flytte dit erhverv til en adresse med knald på, så er det nu, du skal kigge med!


RePlay, en anderledes legetøjsbutik, er vokset ud af lejemålet og flytter til større lokaler på den anden side af samme vej. Nu er butikslokalet nu klar til at rumme nye idéer. Glæd dig til at indrette dig på de flisebelagte gulve med indlagt LED i loftet, hvorfra du har udsigt over en af Frederiksbergs mest befærdede gader, der garanterer dig massevis af forbipasserende dagen lang. To store vinduespartier forbinder dig med verden udenfor, og det er bare op til din kreativitet og dine udsmykningsevner at lokke potentielle kunder indenfor i varmen. Foran lokalet er der plads til at opstille et lille udendørsdisplay, så det bliver endnu nemmere at fange folks interesse. Udover selve butikslokalet har du også råderum over en lille baggang til dit overtøj samt et praktisk badeværelse med brus, toilet og håndvask.


Adressen er perfekt, hvis du gerne vil have synlighed. H.C. Ørstedsvej er en særdeles velbefærdet vej af folk fra nær og fjern, hvor både folk fra Frederiksberg og København har deres daglige gang til og fra arbejde. Tæt ved butikken stopper flere centrale buslinjer, og det tager kun 10 minutter at gå herhen fra Forum Metrostation. Frederiksberg har en status som sin egen, lille bydel i hjertet af København, hvor især det pænere borgerskab traditionelt har hjemme, og det med rette. De mange smukke, grønne områder, som Frederiksberg har at byde på, er nogle af Storkøbenhavns mest velbesøgte, og du kan glæde dig til at udforske området når du får fri fra din lille biks.
Rammerne er i orden, i en bygning hvor de 2 andre butikker har haft samme ejere/drift i 15-25 år.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Leje pr. mdr. 9.758 kr.
Størrelse 50 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail/klinik/kontor
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke E

Tilknyttet faciliteter

  • SPÆNDENDE BUTIKSLOKALE
  • BELIGGENDE I HJERTET AF FREDERIKSBERG
  • 2 STORE VINDUESPARTIER

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 58.3
Leje pr. mdr. (kr.) 17.562
Størrelse (m2) 44
Leje pr. mdr. (kr.) 10.363
Størrelse (m2) 60
Leje pr. mdr. (kr.) 9.544
Størrelse (m2) 40
Leje pr. mdr. (kr.) 5.000