Butikslokale til leje på Hovedvejen 124-126

Som adressen måske allerede har afsløret, har dette erhvervsmål en central beliggenhed i hjertet af Glostrup. Beliggenheden på Hovedvejen 124 giver helt ideelle rammer for dig, der driver erhverv indenfor detailhandel.

Der er tale om en pæn og velholdt butik, der nu udbydes til leje. Du får hele 231 kvadratmeter at indrette dig på, og de store vinduespartier ud til gaden har to essentielle funktioner. Først og fremmest giver de exceptionelle muligheder for udstilling, og for det andet sikrer de også et dejligt lysindfald indenfor, så varerne i butikken rigtig kommer til sin ret. Prikken over i’et ville være nogle nye, flotte gulve, som jo heldigvis er en overkommelig post i budgettet. Leder du efter et mindre lokale er der også mulighed for opdeling af butikken til to mindre.  

Butikken fordeler sig over to store butikslokaler, der begge byder på fantastiske indretningsmuligheder. Her er således både plads til fx detailhandel, dame/herre-mode, smykkeforretning, klinik eller lignende. Dertil kommer et lagerrum, to toiletter og en kælder, der råder over tre lagerrum til opbevaring. Der er endda mulighed for nemt at etablere et baglokale, hvis man ønsker det.
Der er også mulighed for at dele lejemålet op, således at man lejer enten nr. 124 eller nr. 126.

Nr. 124 har følgende areal: 88 kvm i stueplan og 37 kvm i kælderplan.
Nr. 126 har følgende areal: 94 kvm i stueplan og 20 kvm i kælderplan.

Stueplan koster 1.450 kr. pr. kvm.
Kælderplan koster 600 kr. pr. kvm.

FØJ TIL FAVORITTER
Leje pr. mdr. 21.992 kr.
Størrelse 182 m²
57 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detailhandel
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Tilknyttet faciliteter

  • BUTIK PÅ 239 KVM MED CENTRAL PLACERING
  • LIGE VED GLOSTRUP STATION
  • MULIGHED FOR OPDELING TIL TO BUTIKKER

Beliggenhed