Ejendomsmægler MDE, Butik Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Butik

mie@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 50

Butikslokale til leje på Søborg Hovedgade 62A

Søborg Hovedgade 62A er hjemsted for denne veldisponerede butik, der fordeler sig med 162 kvadratmeter, som nu udbydes til leje. Her venter en lys og indbydende butik, som egner sig ideelt til detailhandel – mulighederne er uendelige her!
Det første du bemærker ved ankomst er de store glaspartier, der udgør det meste af butikkens facade. Den giver god synlighed for de forbipasserende, og samtidig giver den fantastisk mulighed for at lave udstillinger, der lokker folk til.
Du bydes direkte ind i det store salgsareal, hvor den lyse og indbydende indretning pryder rummet. Hele butikken er nyere istandsat, og den er således både pæn og velholdt. Det gælder både de fine gulve, de hvidmalede vægge samt loftet, der nogle steder har indbyggede spots, hvilket sikrer et godt lys overalt. Det store salgsareal kan indrettes præcis, som du ønsker alt efter hvad, der passer til din virksomhed. I stueetagen ligger også et kontor og et toilet, mens kælderen byder på god opbevaringsplads i de tre lagerrum.


FØJ TIL FAVORITTER 1
Leje pr. mdr. 11.933 kr.
Størrelse 88 m²
74 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detailhandel
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke E

Tilknyttet faciliteter

  • NYERE RENOVERET BUTIK TIL UDLEJNING
  • IDEEL TIL DETAILHANDEL

Beliggenhed