Erhvervsformidler, Butik Phillip Adler

Phillip Adler

Erhvervsformidler, Butik

pa@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 54

Butikslokale til leje på Store Kongensgade 85, st.

Midt i Store Kongensgades travlhed og mylder åbner der sig nu en mulighed op for den erhvervsdrivende med gåpåmod. Her kommer du til at råde over et fabelagtigt hjørnebutikslokale, der tidligere har været Trævarer Fabrikernes Salgskontor, der snildt kan rumme de fleste former for butik!

På grund af den fordelagtige placering på hjørnet er der masser af dagslys der strømmer ind i butikken gennem de store gulv-til-loft-vinduer mod Store Kongensgade og Fredericiagade. Det blokeres faktisk kun af forbipasserende, der potentielt kan være dine næste kunder! Det voluminøse vinkellokale er nemt at indrette, og udover selve lokalet har du lagerrum i stueplan og kælder samt kontor, tekøkken og toilet på førstesalen. Altså har du rammerne i orden, uanset om lokalerne kommer til at rumme vinhandel eller tøjbutik. Alle rum er lyse og indbydende med højt til loftet og en god fordeling.

Beliggenheden er helt i top. Store Kongensgade midt i Indre By er en af Københavns hovedpulsåre med bl.a. Marmorkirken, Odd Fellow Palæet og Amalienborg som nogle af dine tætte naboer. Området er fyldt til randen med nogle af landets bedste restauranter, mest velbesøgte barer og hyggeligste caféer, og hver dag farter folk til fra nær af fjern af både lokale københavnere og nysgerrige turister. Det er nemt at komme til og fra adressen, for der er masser af centrale buslinjer der stopper lige i området, og derudover er der naturligvis også Kgs Nytorv Metrostation - men om blot et år har du et stop så tæt på som Marmorkirken!

Her får du i den grad mulighed for at brede dig ud, og kun fantasien sætter grænser for anvendelsen!

Velkommen!

FØJ TIL FAVORITTER
Leje pr. mdr. 41.098 kr.
Størrelse 233 m²
233 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Tilknyttet faciliteter

  • SKØNT BUTIKSLOKALE MED GOD EKSPONERING
  • VELBEFÆRDET GADE I HJERTET AF KØBENHAVN

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 189
Leje pr. mdr. (kr.) 40.000
Størrelse (m2) 222
Leje pr. mdr. (kr.) 46.663
Størrelse (m2) 296
 
Størrelse (m2) 296
Leje pr. mdr. (kr.) 48.000
Størrelse (m2) 188
Leje pr. mdr. (kr.) 39.167