Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70122100

M: 40177341

Butikslokale til leje på Studiestræde 24, st. th

Med en attraktiv beliggenhed på Studiestræde 24, udbydes disse flotte erhvervslokaler, der kan tjene et utal af anvendelsesformål.

Det 116 m2 store lokale ligger perfekt i forhold til synlighed fra gadeplan og har  store vinduer, der giver rig mulighed for udstilling og blikfang. Studiestræde er en meget befærdet gade med flere forskellige former for erhverv, der tiltrækker mange købelystne kunder. I bliver en del af et aktivt forretningsliv og gadebillede, som tilbyder alt fra spisesteder til specialforretninger. Den centrale beliggenhed sikrer jer også nem adgang til ejendommen, for her er både flere buslinjer, tog og metro inden for få minutters cykelafstand.

Indenfor fordeler planløsningen sig over fire gode lokaler, et lager, et badeværelse og køkken, hvor der er plads til personale. Lokalerne er smukt indrettet med høje vægpaneler, stuklofter og flotte fyldningsdøre, som tilfører et herskabeligt strejf til indretningen. De mørke gulve står i perfekt kontrast til de hvide vægflader, imens de store vinduespartier fylder lokalerne med dagslys og skaber en behagelig atmosfære. De gode lokaler egner sig til mange forskellige typer erhverv. Skab et sublimt kontorfællesskab, indret en butik med eksklusivt modetøj eller anvend lokalerne til behandlinger eller eventuelt terapi. Her er mulighederne mange.

Kontakt os allerede i dag, og oplev selv den fantastiske beliggenhed og de smukke lokaler.

FØJ TIL FAVORITTER 3
Leje pr. mdr. 20.300 kr.
Størrelse 116 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail eller kold mad
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke F

Tilknyttet faciliteter

  • FLOTTE ERHVERVSLOKALER
  • HØJE VÆGPANELER
  • GOD SYNLIGHED FRA STUDIESTRÆDE!

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 173
Leje pr. mdr. (kr.) 14.044
Størrelse (m2) 93
Leje pr. mdr. (kr.) 6.822
Størrelse (m2) 141
Leje pr. mdr. (kr.) 7.521
Størrelse (m2) 119
Leje pr. mdr. (kr.) 26.000
Størrelse (m2) 104
Leje pr. mdr. (kr.) 28.001