Juster søgeresultat

kr. kr.
kr. kr.
m2 m2

Butikker til salg og leje

Leder du efter en butik til salg eller en til leje, der passer til lige netop din forretning? Hos ButiksKompagniet formidler og vejleder vi dig inden for salg og leje af butikker. Med ButiksKompagniet får du kompetent og kundenær formidling hver gang. Vores mæglere kender markedet for lokaler til butikker i København og Aarhus, og vi har stor erfaring med butikker til salg, køb og leje.
Hos ButiksKompagniet står vi altid klar med råd og vejledning, uanset om du har en butik til salg, ønsker at købe, leje eller udleje.

Få overblik over butikker til salg på markedet

Nedenfor finder du vores store udvalg af butikslokaler. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om butikkerne til salg. Du kan også oprette en søgeagent og få besked, når den butik, du søger, kommer på markedet.

 

 

EMNE OVERSIGT 125 emner

 
Leje pr. mdr. (kr.) 25.000
Størrelse (m2) 376
Leje pr. mdr. (kr.) 39.792
 
Leje pr. mdr. (kr.) 10.500
Størrelse (m2) 38
Leje pr. mdr. (kr.) 10.500
Størrelse (m2) 86
Leje pr. mdr. (kr.) 6.128
Størrelse (m2) 84
Leje pr. mdr. (kr.) 17.043
Størrelse (m2) 295
Leje pr. mdr. (kr.) 62.000
Størrelse (m2) 305
Boligafgift pr. mdr. 18.500
 
Leje pr. mdr. (kr.) 14.438
Størrelse (m2) 233
Leje pr. mdr. (kr.) 34.109

I årtier har ButiksKompagniet leveret professionelt mæglerarbejde af højeste kvalitet, inden for salg af butikker. Vi formidler hvert år mange butikslejemål i både Storkøbenhavn og Aarhus. Vi får dagligt mange henvendelser fra kommende butiksejere, der efterspørger de helt rigtige butikker til salg. Ofte har vi en løsning liggende, mens vi andre gange sørger for at holde udkig efter netop det butikslokale, der passer til dit behov – uanset om du er på jagt efter en butik på Strøget eller mindre erhvervslokaler til en specialbutik.

ButiksKompagniet er en højt specialiseret erhvervsmægler. En af vores kerneydelser er formidling af butikslokaler til salg, og vi er eksperter på området, uanset hvilken ende af bordet vi sidder for. Vi varetager opgaver for både købere, lejere, sælgere og udlejere. Vi tager os af kontrakter, lejegodkendelse, fremvisninger, økonomiske forhold, forretningsrådgivning og kontakt til eventuelle andelsforeninger, udlejere eller advokater.