Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40177341

Investeringsejendom til salg på Godthåbsvej 41, st. th.

I det populære Svømmehalskvarter på Frederiksberg findes disse lokaler til salg på Godthåbsvej 41 blot 100 meter fra Aksel Møllers Have. I sommeren 2019 åbner den nye metrolinje, Cityringen, med et stop lige ved Aksel Møllers Have og herfra er man garanteret en stor udvikling af hele det omkringliggende område.

 Her får man i alt 112m2 inklusive lagerrum i kælderen og fine baglokaler med 2 adskilte toiletter og et køkken. Selve lokalet er godt indrettet med en stor og synlig facade ud mod gaden, en bar i midten af lokalet og rigelig plads til borde i hele lokalets længde. Baren har en god størrelse og i køkkenet bagved er der plads til en større opvaskemaskine. Lagerrummet har plads til rigelige mængder opbevaring af møbler eller fade og hernede kan man også have hvidevarer stående, hvis man har brug for ekstra køleskabsplads.

 Faciliteterne udgør et særdeles attraktivt lejemål med mulighed for en stor kundebase i det tætbefolkede lokalområde, der indeholder mange handels- og spisesteder på den travlt befærdede Godthåbsvej, hvor man er sikker på at blive set af mange forbipasserende. Ude på gaden er der et bredt fortov, hvor man med fordel kan have nem cykelparkering for ens gæster, ligesom mulighederne for skiltning også er gode.

En investering i disse lokaler vil man næppe fortryde. Den populære buslinje 2A standser lige ved Aksel Møllers Have, og når der fra sommeren 2019 kommer en ny metrostation netop her, har man suveræne adgangsmuligheder for kunder.

 Her er i sandhed tale om en god investeringsmulighed med gode udsigter til at få sit oprindelige indskud tjent hjem igen, så det handler bare om at slå til. Der findes allerede en god lejer i lokalerne.

FØJ TIL FAVORITTER 4
Kontantpris 2.200.000 kr.
Størrelse 112 m²
Ejendomstype Ejer
Mulig anvendelse Bodega
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Tilknyttet faciliteter

  • ERHVERVSLEJLIGHED VED KOMMENDE METRO

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 152
Leje pr. mdr. (kr.) 19.793
Størrelse (m2) 168
Boligafgift pr. mdr. 13.448
Størrelse (m2) 109
Kontantpris 4.450.000