SOLGT

Investeringsejendom til salg på Mozartsvej 9, 2450 København SV

På Mozartsvej 9 ligger disse store erhvervslokaler, der er ideelle for investoren. Lokalerne har nemlig en god størrelse, de er regulære, og de har en fordelagtig beliggenhed i et område, der er i rivende vækst.

Erhvervsmålet fordeler sig over 228 kvadratmeter, og det er velbeliggende i en gedigen murstensejendom fra 1932. De mange kvadratmeter gør erhvervet attraktivt, og det samme gælder, som tidligere nævnt, på grund af beliggenheden. Derfor er det her en sublim investering, og det bliver ikke noget problem at udleje dette mulighedsrige erhverv.

Butikken er indrettet med mange store vinduespartier, hvilket bestemt er en fordel. Der er således god synlighed fra gaden, ligesom man har mulighed for god skiltning. Dertil kommer det gode lysindfald, som gør lokalerne ekstra attraktive.

Indgangen åbner op til cafeens indretningsvenlige stueplan, som fordeler sig over to lokaler, caféområde samt to toiletter. Lokalerne står med en tidløs stil, og derfor kan man indrette sit erhverv præcis, som man ønsker. Der er tilmed mulighed for udeservering, hvilket udvider kundekredsen yderligere især i sommermånederne.
Erhvervet byder også på en kælderetage, som er indrettet med tre lagerrum, et disponibelt rum og endnu et toilet. Der er altså også god opbevaringsplads.

Området omkring Mozartsvej er, som tidligere nævnt, i rivende udvikling. Sydhavnen bliver for hvert år et mere og mere attraktivt sted at bo, og det betyder også, at kvarteret er særligt attraktivt for erhvervsdrivende. Mozarts Plads ligger 150 meter fra lokaler, og her er man forbundet med gode busforbindelser. I 2024 bliver området endnu mere attraktivt, da metroens Sydhavnslinjen åbner med station på Mozarts Plads.

Det er altså nu, du skal slå til og gøre en fornuftig investering.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Kontantpris 1.900.000 kr.
Afkast ca. 6 %
Størrelse 114 m²
114 m² kælder
Ejendomstype Ejer
Mulig anvendelse Café/Bagerudsalg
Moms pålægges: Nej
Energimærke E

Tilknyttet faciliteter

  • STORT OG INDRETNINGSVENLIGT ERHVERV
  • PERFEKT FOR CAFEEJEREN

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 93
Boligafgift pr. mdr. 6.822
 
Boligafgift pr. mdr. 7.521
Størrelse (m2) 97
Leje pr. mdr. (kr.) 10.749
Størrelse (m2) 110
Leje pr. mdr. (kr.) 17.019
Størrelse (m2) 132.5
Leje pr. mdr. (kr.) 51.037