Sådan fik Gorm’s Pizza lokale i en af Aarhus’ mest populære gader

Dec 20, 2017

ButiksKompagniet fik til opgave at hjælpe med formidlingen af et lokale, som gennem halvandet år havde huset den lokale restaurant SåRT i Aarhus’ nye madmekkagade, Jægergårdsgade.

Få uger forinden havde erhvervsformidler Trine Freno Murhulm og hendes kolleger hos ButiksKompagniets Aarhus-afdeling hørt fra kollegerne i København, at Gorm’s Pizza ønskede at etablere sig i smilets by og længe havde været på jagt efter det helt rigtige lokale uden held.

”Da vi lavede en aftale med SåRTs ejere om at hjælpe med formidlingen af det lokale, de gerne ville af med, havde vi allerede en potentiel ny lejer i tankerne. Gorm’s Pizza er både restaurant og har take away. Derfor skulle det rigtige lokale have en del siddepladser og være lettilgængeligt for biler, når Aarhusianerne skal hente pizza. Lige netop SåRT’s lokale matchede præcis de behov,” fortæller Trine.

Inden ButiksKompagniet begyndte at markedsføre lokalet, fik Gorm’s Pizza det at se og valgte hurtigt at indstille lokalejagten. Lokalet, hvor Gorm’s Pizza skulle begynde sit Aarhusianske eventyr, var fundet.

Gaden hvor Aarhusianerne spiser godt
På Jægergårdsgade bliver Gorm’s Pizza en del af bydelen Frederiksbjerg, som er vokset enormt i popularitet blandt Aarhusianerne og ejere af butikker og restauranter.

I en pressemeddelelse skriver Gorm’s Pizza, at Jægergårdsgade er en super placering for Aarhus’ nye gourmet pizza restaurant, fordi der er så meget liv i gaden.

”Caféer, kaffebarer og restauranter på Jægergårdsgade er af høj kvalitet, og der er noget for enhver smag. Gorm’s Pizza bliver derfor det perfekte supplement til de andre restauranter og den første kæderestaurant i Jægergårdsgade,” forklarer Trine og tilføjer:

”Det er efterhånden blevet svært for nye restauranter, der ønsker at få del i Jægergårdsgades popularitet, at finde et egnet lokale. Gorm’s Pizza er et eksempel på, at hvis man ringer til os og fortæller, hvad man har brug for, så kan vi ofte hjælpe.”

Gorm’s Pizza overtager lokalet allerede den 1. januar 2018 og forventer at kunne servere sprøde gourmet pizzaer for Aarhusianerne fra februar eller marts. Gorm’s Pizza har løftet sløret for, at en særlig pizza, der emmer af Aarhus, til den tid vil være at finde på menukortet.

Billede er fra Gorm´s Pizza i OdenseTags:
Category:

Loading Conversation