Ny afdelingschef skal styrke erhvervsmæglers position og specialer

Jan 31, 2018

32-årige Sebastian Beier er netop tiltrådt som afdelingschef hos ButiksKompagniet, Sjællands største formidler af lokaler til butikker og restauranter. Her får Sebastian Beier det daglige personaleansvar i virksomhedens afdeling i København og skal være med til at sikre fortsat vækst og udvikling af virksomheden.

”ButiksKompagniet vokser i øjeblikket på grund af stigende efterspørgsel på formidling af lokaler fra både butiks- og restaurationsbranchen. For mig er det spændende at være med til at præge den udvikling, og derfor er jeg utrolig glad for at have fået jobbet som afdelingschef hos ButiksKompagniet,” siger Sebastian Beier.

Han kommer fra en stilling som senior erhvervsrådgiver hos ejendomsadministratoren DEAS, hvor han har beskæftiget sig med formidling af erhvervslokaler i mere end syv år. Desuden har han en HD i afsætning og marketing management fra Copenhagen Business School.

Styrker positionen som specialist i detail- og restaurationsbranchen
Et af de første tiltag, som Sebastian er med til at gennemføre i ButiksKompagniet, er at organisere virksomhedens specialister i teams, der varetager formidling af henholdsvis butikker og restauranter.

”Vi har gennem længere tid oplevet en stigende efterspørgsel fra restauratører, der ønsker vores hjælp til at sælge eller finde et lokale til deres restaurant. Vi har erhvervsformidlere, der tidligere har stået bag komfuret og lært at piske en bearnaise. Derfor forstå de restauratørernes hverdag og behov,” fortæller ButiksKompagniets indehaver, Torben Steen Hansen, og fortsætter:

”Det er vigtigt for os at have ressourcerne til at kunne blive ved med at give den specialiserede rådgivning, vi er kendt for, og som vi også giver på butikssiden. Derfor etablerer vi nu teams, der består af specialister fra henholdsvis butiks- og restaurationsbranchen.

Sebastian Beier ser frem til at være med til at styrke virksomhedens specialer yderligere:

”Allerede før min start hos ButiksKompagniet er nye medarbejdere kommet med på holdet. Både for at kunne håndtere den stigende efterspørgsel efter ButiksKompagniets særlige kompetencer, men også med henblik på den teaminddeling vi er i gang med,” siger han og løfter samtidig sløret for, at flere nye erhvervsformidlere snart begynder at arbejde i afdelingen i København.

Erhvervsformidler, hesteejer, basketballspiller og snart far for første gang
Privat bor Sebastian Beier på indre Nørrebro med sin kæreste, som venter parrets første barn. Meget af sin fritid bruger han i Vallø, hvor han hjælper med at passe de 2 dressurheste, som han har sammen med sin kæreste. Selv sætter han sig ikke ryggen af dem. Det lader han kæresten om. Om sommeren er der også tid til udendørs basketball på Nørrebro


Category: Copenhagen

Loading Conversation