Frisør Claus Thy flytter forretningen til Latinerkvarteret

May 03, 2018

Badstuegade i Latinerkvarteret får nu endnu en populær forretning i gaden. Frisør Claus Thy flytter nemlig fra Store Torv for at starte et nyt kapitel.

”Jeg valgte lokalet, da det opfylder, de ønsker jeg har til min fremtidige forretning,” siger Claus Thy og uddyber:

”Jeg har haft en stor butik med flere ansatte. Nu ønsker jeg, at ”down size”, få lidt mere intimitet og på den måde gøre lokalet og kunders oplevelse mere personlig og hyggelig. Det er en del af at få mit arbejde til at passe ind i mit liv - og ikke mit liv til at passe ind i mit arbejde.”

 

Lokale udlejet efter tre dage
Da Claus gik i gang med jagten efter det rigtige lokale til sin forretning, tog han som det første kontakt til ButiksKompagniets afdeling i Aarhus for at høre, om vi havde et lokale, der kunne opfylde hans behov.

Tre dage tidligere havde vi fået et lokale på hånden i Latinerkvarteret, som vi skulle finde en lejer til, og der var et match.

”Jeg synes rigtig godt om mit nye lokale, da det lever op til de ønsker, jeg havde. Jeg gik efter Latinerkvarteret, da det er tæt på min tidligere forretning. Mange af mine kunder kommer i bil og er vant til at parkere i Magasin, Salling eller Dokk1. Derfor var det vigtigt for mig, at mine kunder også ville få parkeringsmuligheder ved det nye lokale. Og så er Latinerkvarteret også en bydel, som udstråler afslappethed og er hyggelig, og derfor var det attraktivt for mig,” forklarer Claus Thy.

 

Enkelt opkald indstillede jagten på lokalet
Det var første gang, at Claus Thy samarbejdede med ButiksKompagniet.

”Min oplevelse af ButiksKompagniet har været rigtig god. De er meget professionelle, giver en super god service og har det rette overblik, når det gælder udlejer og konkrakt. De har været meget hjælpsomme, og det betyder, at jeg vil anbefale dem til andre og benytte dem igen, hvis det skulle blive aktuelt.”

Trine Freno Muurholm, erhvervsformidler ved ButiksKompagniet, opfordrer andre i samme situation som Claus til at tage kontakt til ButiksKompagniet:

”Nogle sager skal markedsføres diskret af hensyn til vores kunde. Derfor er det en god idé at gøre som Claus og selv tage kontakt til os, hvis du leder efter et lokale til fx din butik, frisørsalon eller restaurant, fordi vi ofte har spændende sager liggende i skuffen. Fordi Claus netop ringede til os som det første i stedet for at bruge sin kostbare tid og energi på at afsøge udlejningsmarkedet, kunne han hurtigt indstille lokalejagten og gøre klar til forretningens næste kapitel.”Category:

Loading Conversation