Erhvervsformidler Thomas Reinhold

Thomas Reinhold

Erhvervsformidler

tr@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 61 41 81 41

Lokale til salg på Algade 66

Nu kan du komme til at overtage denne velindrettede og veldrevne forretning med køkken og spisefaciliteter lige midt på Algade 66. Spisestedet udbydes til leje med afståelse – med fordelagtige lejevilkår – og ligger i det fine, gamle solgule byhus fra 1880 her i hjertet af byen.

Igennem de sidse 16 år har forretningen fungeret som Roskildes succesfulde smørrebrødsbiks, der har langet mangt en Dyrelægens Natmad over disken. Omsætningen har været særdeles stabil, hvilket man i særdeleshed kan tilskrive den synlige adresse lige midt i bybilledet.

I disse eftertragtede rammer er mulighederne mange, og det meste er allerede etableret. Her kan du se frem til at byde dine spisende gæster velkommen i et flot lokale med displaymontre og ti siddepladser, som skaber en intim stemning. Ude bagved kan lette anretninger tilberedes i det lækre, industrielle køkken, som er dejlig stort og bl.a. fremtræder med udsugning. Alt i alt er denne hyggelige café fuldt funktionel, og alt inventar er i rigtig god stand, så du staks kan slå dørene op til et nyt kapitel i dit erhvervsliv.


FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 995.000 kr.
Leje pr. mdr. 14.779 kr.
Størrelse 80 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Smørrebrød
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Tilknyttet faciliteter

  • Velplaceret smørrebrødsforretning.
  • Midt på Algade.
  • Tæt ved stationen.

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 83
Leje pr. mdr. (kr.) 6.000