Erhvervsformidler, Restaurant Henrik Voss

Henrik Voss

Erhvervsformidler, Restaurant

voss@butikskompagniet.dk

T: 70122100

M: 25 70 35 77

Lokale til salg på Allegade 7-11På Allegade i det stemningsfulde område tæt på Frederiksberg Have finder man denne sjældent udbudte natklub, som ligger tilbagetrukket bag en hyggelig forhave væk fra larmen og alle bilerne.

Natklubben er indrettet fordelagtigt med masser af plads og en planløsning, der udnytter alle 400 m2. I stueplanet er der plads til garderobe i entreen, hvor gæster kan hænge overtøj og tasker. Herfra bevæger man sig ind på det store dansegulv, hvor de fleste har slidt et par sko eller to op. På denne etager har man hele to barer, hvor den store befinder sig tættest på indgangen, og den mindre er placeret i den modsatte ende af lokalet, hvor der desuden er godt med plads til borde og stole, hvor man kan slå sig ned, når man har fået ømme ben efter den vilde dans. Gæstetoiletterne er at finde på førstesalen, hvor man desuden har indrettet et stort lagerrum.
I kælderen finder man yderligere masser af lagerplads, foruden et kæmpe kølerum. På denne etage er der desuden indrettet kontorer samt toiletter til personalet.  

Allegade er en af de mest stemningsfulde gader i Frederiksberg beliggende tæt på Frederiksberg Have, hvor der er masser af liv og atmosfære. Stedet er besøges af mange mennesker hele året rundt og er elsket af både københavnere og turister, der kommer for at nyde den dejlige have eller skøjtebanerne om vinteren. Området er især kendt for de mange spisesteder, som er omgivet af karakteristiske, hvide stakitter, hvor man kan sidde ude i de hyggelige gårdhaver i de varme sommeraftner mens en glad stemning spreder sig over hele kvarteret. Der er gode transportmuligheder til og fra natklubben, da bussen har et stop helt tæt på. Desuden tager det blot 12 minutter at gå til klubben fra Frederiksberg metrostation.   

FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 1.575.000 kr.
Leje pr. mdr. 30.000 kr.
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Bar / Natklub
Depositum

Kr. 50.000,00

Moms pålægges: Ja
Energimærke Bevaringsværdig

Tilknyttet faciliteter

  • SJÆLDENT UDBUDT NATKLUB
  • EFTERTRAGTET BELIGGENHED

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

 
Leje pr. mdr. (kr.) 42.842
 
Leje pr. mdr. (kr.) 7.094