Erhvervsformidler, Restaurant Mikkel Sandorff

Mikkel Sandorff

Erhvervsformidler, Restaurant

ms@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 92 09 30

Lokale til salg på Baggesensgade 9

Fremragende Vinbar og Cafe til afståelse i Baggesensgade / Indre Nørrebro.

Dette spændende erhvervslejemål på 154 kvadratmeter er oplagt. Her får man de optimale rammer for sin forretning at vokse i – både når det kommer til lokalerne, stande og beliggenheden.

Vinbaren er indrettet i en lys og rolig stil md pladse til alle. Det rustikke plankegulve og den kulørte, himmelblå væg danner rammen. Lejemålet prydes mod vejen af store, smukke, bueformede vinduespartier fra gulv til loft, som sikrer et stort lysindfald samt lokker forbipasserende indenfor. Vinbaren er velbeliggende i en den smukke ejendom, som kan dateres helt tilbage til 1877.

De 154 kvadratmeter fordeler sig over et stort butikslokale med barområde samt to mindre lokaler i åben forbindelse med hinanden. Oplagt til grupper. Dertil kommer til lagerrum med masser opbevaringsplads, et rum med mulighed for køkken samt to toiletter. En glimrende planløsning gør lejemålet ideelt for en bred målgruppe, og det er allerede som skræddersyet til bar- eller cafe. Der er tilladelse til at serverer lette anretninger, vin, kaffe, øl osv. frem til kl.24.00 i weekenden.

Med beliggenhed på Baggesensgade befinder man sig i smørhullet af det altid levende Nørrebro. Området emmer af charme og sjæl, og da det er et af byens mest eftertragtede områder, er her aldrig stille. Tæt ved Blågårdsgade og for enden af gaden ligger Peblinge Sø. De omkringliggende gader prydes yderligere af spændende spisesteder og cafeer. Vinbaren ligger tilmed få skridt fra Nørrebrogade og Dronnings Louises Bro med en masse busforbindelser, og der er selvfølgelig heller ikke langt til Indre By.

FØJ TIL FAVORITTER 4
Afståelse 850.000 kr.
Leje pr. mdr. 13.218 kr.
Størrelse 90 m²
64 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Vinbar og eller café
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Tilknyttet faciliteter

  • FREMRAGENDE BELIGGENHED LIGE VED SØERNE
  • SMØRHULLET AF NØRREBRO
  • 154 GODE KVADRATMETER

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 93
Boligafgift pr. mdr. 6.822
Størrelse (m2) 119
Leje pr. mdr. (kr.) 26.000
Størrelse (m2) 76
Leje pr. mdr. (kr.) 10.250
Størrelse (m2) 104
Leje pr. mdr. (kr.) 28.001
Størrelse (m2) 106
Leje pr. mdr. (kr.) 21.744