Lokale til salg på Frederiksborggade 50

Hermed er der en fantastisk mulighed for at erhverve sig en af byens absolut bedste beliggenheder på Frederiksborggade 50.

Her suser folket forbi på deres cykler og nysgerrige turister flokkes. Der er altid et livligt miljø på den lange Frederiksborggade, der strækker sig over 600 meter fra Kultorvet i sydvest over Nørre Voldgade ved Nørreport Station til Nørre Søgade i nordvest, hvor gaden munder ud overfor Dronning Louises Bro. De mange mennesker, der til daglig færdes på strækningen, er glade for at drikke kaffe, spise god mad og shoppe i de forskellige butikker.

Kort fortalt: Der er tale om en beliggenhed, der altid har været beriget med alskens butikker, indbydende restauranter og populære caféer, hvor kundestrømmen lever i fulde drag i dag.

Frederiksborggade 50 har tidligere huset caféen Kaffa, der i særdeles hyggelige omgivelser servede kaffe og bagværk til folket.

Caféen udfolder sig på i alt 137 kvadratmeter. Disse indbefatter caféens indbydende rum med kasseområde og siddepladser. Længere inde bagved venter endnu et velindrettet rum, der i caféen også fungerede som et samlingssted for gæsterne. Endvidere en kælder med lagerplads og industrikøkken.

Vi kan kun anbefale et besøg!

FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 595.000 kr.
Leje pr. mdr. 18.972 kr.
Størrelse 71 m²
66 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Kaffe Bar Sandwich Kager
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Tilknyttet faciliteter

  • FANTASTISK BELIGGENHED PÅ FREDERIKSBORGGADE
  • LIGE VED SØTORVET, SØERNE OG NØRREPORT

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 93
Boligafgift pr. mdr. 6.822
Størrelse (m2) 76
Leje pr. mdr. (kr.) 10.250
Størrelse (m2) 104
Leje pr. mdr. (kr.) 28.001
Størrelse (m2) 106
Leje pr. mdr. (kr.) 21.744
Størrelse (m2) 100
Leje pr. mdr. (kr.) 37.033