NY PRIS

Lokale til salg på Gammel Jernbanevej 1, st. th


Hvis du altid har drømt om at drive din helt egen restaurant opført i ægte 60´er stil, med sort- og hvidternede gulve, neonlys og farverigt interiør, som uden tvivl vil bringe enhver i ægte Grease-stemning, så er du her faldet over det helt rette sted, hvor du med lethed vil kunne udleve din drøm.

Vi finder den nydelige og yderst velholdte restaurant på Gammel Jernbanevej ganske centralt i Valby. Restauranten ligger både tæt på Valby station og de grønne områder omkring Søndermarken. Den tiltalende restaurant ligger desuden ud til Valby Langgade, hvor flere mennesker hver dag vil gå forbi og blive fristet af det tiltalende og ikke mindst iøjenfaldende indre.

Indendørs er de perfekte rammer for en fin diner sat, og her er mulighed for både at placere en masse gode borde og stole. Med et ekstra lokale ude bagved kan man også indrette et festlokale til eventuel udlejning eller større selskaber.

Fra hovedindgangen træder man ind i det første lokale, hvor man mødes af den gennemgående 60´er stil. For enden af restaurantens andet lokale er der placeret en flot bar, hvor dinerens gæster kan få sig en lækker drink. Tæt ved baren finder vi restaurantens flotte køkken, hvor lækre menuer kan blive sammensat til gæsternes store fornøjelse. På stueplan er der naturligvis også to toiletter, som gæsterne frit kan benytte.

På kælderplan finder vi en masse god lagerplads, hvor man nemt kan opbevare restaurantens varer. På kælderplan er der desuden også et fint WC, som ens medarbejdere med fordel kan benytte.

Hvis denne restaurant lyder som én, der vil kunne opfylde lige netop dine drømme, så slå til allerede i dag, og lad os byde dig velkommen indenfor!

FØJ TIL FAVORITTER 2
Afståelse 600.000 kr.
Leje pr. mdr. 26.523 kr.
Størrelse 194 m²
93 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Restaurant
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke C

Tilknyttet faciliteter

  • IØJENFALDENDE RESTAURANT
  • ÆGTE 60'ER STIL
  • ATTRAKTIV BELIGGENHED

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 173
Leje pr. mdr. (kr.) 14.044
Størrelse (m2) 189
Leje pr. mdr. (kr.) 40.000
Størrelse (m2) 188
Leje pr. mdr. (kr.) 39.167
Størrelse (m2) 277
Leje pr. mdr. (kr.) 45.000
Størrelse (m2) 235
Leje pr. mdr. (kr.) 18.070