Erhvervsformidler, Restaurant/Butik Erhle Ganzhorn

Erhle Ganzhorn

Erhvervsformidler, Restaurant/Butik

eg@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 41 10 90

Lokale til salg på Nørrebrogade 180

Central netcafé ,hvor der også er mulighed for at indrette en restaurant .

Nørrebrogade er en jungle af spændende og innovative forretninger, saloner, spisesteder og barer. I dette mekka af muligheder er det vitterligt kun fantasien, der sætter grænserne for de mange, potentielle erhvervsmuligheder, som byder sig til.

Derfor er det også med stor fornøjelse, at vi nu kan præsentere disse attraktive lokaler på Nørrebrogade 180, som frem til nu har været indrettet som netcafé. De er optimalt udnyttet i forhold til denne forretningsidé, men som billederne også afslører, vil de lækre lokale egne sig til en lang række af butikstyper i alle afskygninger.

Caféen ligger lige på hjørnet af Nørrebrogade og Gormsgade på Ydre Nørrebro i smørhullet mellem Runddelen og Nørrebro Station. Begge disse kvarterer er i rivende udvikling, og blandt andet kan erhvervslivet såvel som de lokale beboere i området se frem til to nye metrostationer fra 2019, som vil gøre det endnu nemmere at komme frem på job samt at give kunder, gæster eller "gamere" den mest bekvemme mulighed for at nå hurtigt frem. I forvejen tilbyder Nørrebrogade brede, attraktive cykelstier og et velfungerende bussystem, som gør det nemt at færdes hertil.

Fra gaden bevæger man sig direkte ind i det førte af de store, flotte og åbne lokaler, som fortsætter ind til endnu en god afdeling. Rummene har en rigtig god akustik og fremtræder samtidig i flot stil med integreret spotlys i lofterne og pæne gulve samt vægge. Der er plads til at indrette sig med en kasse til betjening, og der er masser af muligheder for at anbringe sine varer eller produkter på et væld af måder. Foruden de store primære rum finder man også et par disponible rum, som er brugbare il lager/kontor, samt et badeværelse med bruser.

 Med beliggenhed lige ud til Nørrebrogade er man klar til at eksponere gadens nye skud på stammen!

FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 495.000 kr.
Leje pr. mdr. 37.811 kr.
Størrelse 144 m²
50 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Internetcafe
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke E

Tilknyttet faciliteter

  • CENTRAL NETCAFÉ
  • MULIGHED FOR AT INDRETTE EN RESTAURANT
  • LIGE UD TIL NØRREBROGADE

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 173
Leje pr. mdr. (kr.) 14.044
Størrelse (m2) 189
Leje pr. mdr. (kr.) 40.000
Størrelse (m2) 120
Leje pr. mdr. (kr.) 21.386
Størrelse (m2) 188
Leje pr. mdr. (kr.) 39.167
Størrelse (m2) 152
Leje pr. mdr. (kr.) 28.982