Erhvervsformidler, Restaurant Mikkel Sandorff

Mikkel Sandorff

Erhvervsformidler, Restaurant

ms@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 92 09 30

Lokale til salg på Rantzausgade 58B, st. th.

Rantzausgade lægger sig centralt på Nørrebro, og i nummer 58B udbydes nu disse restaurationslokaler. Med 220 flotte kvadratmeter har du et hav af indretningsmuligheder, og beliggenheden bliver heller ikke meget bedre end her.

Med sine store, bueformede facadevinduer har restauranten god synlighed fra gaden, og samtidig har rummene et dejligt lysindfald. Planløsningen byder på charmerende rum med gode indretningsmuligheder, og de 220 kvadratmeter fordeler sig over to plan. Den gennemgående stil er lys og hyggelig, og her er plads til store grupper såvel som par og dig, der bare vil nyde en frokost, mens du taster løs på din bærbare computer.

Restauranten består af to serveringslokaler, et butikslokale med barområde, et stort køkken med to afdelinger samt en kælder med toiletfaciliteter og lagerplads. Samtidig er der god mulighed for udeservering langs den store facade, hvilket uden tvivl vil tiltrække kunder i sommerperioden.

Beliggenheden er lige på grænsen mellem Nørrebro og Frederiksberg, som er Københavns måske mest eftertragtede områder. Dette gælder både, når det kommer til bolig og erhverv. Nørrebro huser nogle af byens bedste og mest velbesøgte restauranter og cafeér i bl.a. Jægersborggadekvarteret, der ligger bare 450 meter fra denne adresse. Rantzausgade har gode busforbindelser, og gaden er nabo til Nørrebroruten, der tager cyklisterne hurtigt gennem byen. Samtidig ligger Nuuks Plads 150 meter fra restauranten, som i sommeren 2019 får sin egen metrostation med Cityringen.

Beliggenheden bliver mere og mere attraktivt for hver dag, og nu kan du få nogle af de fedeste restaurationslokaler i området.

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 1.700.000 kr.
Leje pr. mdr. 31.532 kr.
Størrelse 220 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Restaurant / Café
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke C

Tilknyttet faciliteter

  • STORE OG LYSE RESTAURATIONSLOKALER
  • GOD PLANLØSNING
  • ATTRAKTIV BELIGGENHED

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 189
Leje pr. mdr. (kr.) 40.000
Størrelse (m2) 222
Leje pr. mdr. (kr.) 46.663
Størrelse (m2) 296
 
Størrelse (m2) 296
Leje pr. mdr. (kr.) 48.000
Størrelse (m2) 188
Leje pr. mdr. (kr.) 39.167