Erhvervsformidler, Restaurant/Butik Erhle Ganzhorn

Erhle Ganzhorn

Erhvervsformidler, Restaurant/Butik

eg@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 41 10 90

SOLGT

Lokale til salg på Ravnsborggade 14B st.tv.

Beliggende lige ved Søerne og samt starten af Nørrebrogade finder du Ravnsborggade, der emmer af hyggeligt byliv, der pulserer både dag og nat. I nummer 14B kan du nu erhverve dig nøglerne til dette pizzeria, hvor du kan føre de stolte, italienske traditioner videre midt i de københavnske gader.

Denne restaurant fordeler sig over 50 velindrettede kvadratmeter, der nyder godt af de store gulv til loft-vinduer ud mod gaden. De resulterer både i et dejligt lysindfald, ligesom det giver god synlighed og lokker forbipasserende.

Pizzeriaet er indrettet med gråmelerede flisegulve, og i køkkenafdelingen foran er der hvide vægfliser, som er nemme at rengøre. De 50 kvadratmeter fordeler sig over et rummeligt lokale, hvor indgangen er placeret, og her finder man en lille køkkenafdeling med køleskabe og komfur. Bagved ligger et større køkken, hvor der også er opvaskemaskine. Dertil kommer et lagerrum til opbevaring samt et WC.

Du får den allerbedste beliggenhed på Nørrebro tæt på Dronning Louises Bro, Søerne og midt i bylivets mekka, der emmer af liv og glade dage. Ravnsborggade har udviklet sig meget de seneste år. Gaden er gået fra at være mest kendt for at huse Nørrebro Teater og antikvitetsbutikker til nu at være en unik kombination af alle former for specialforretninger, cafeer, barer, restauranter og det velbesøgte Nørrebro Bryghus. Gaden tiltrækker altså københavnere fra nær og fjern, og med Nørrebrogade 120 meter væk, er man også tæt på gode offentlig transportmuligheder.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 800.000 kr.
Leje pr. mdr. 14.726 kr.
Størrelse 80 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Pizzeria
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Tilknyttet faciliteter

  • UNIK PLACERING PÅ RAVNSBORGGADE I HJERTET AF NØRREBRO
  • MINDRE UDESTILLING
  • GODT INDRETTET

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 93
Boligafgift pr. mdr. 6.822
Størrelse (m2) 76
Leje pr. mdr. (kr.) 10.250
Størrelse (m2) 104
Leje pr. mdr. (kr.) 28.001
Størrelse (m2) 69
Leje pr. mdr. (kr.) 14.190
Størrelse (m2) 97
Leje pr. mdr. (kr.) 10.749