Erhvervsformidler, Restaurant Henrik Voss

Henrik Voss

Erhvervsformidler, Restaurant

voss@butikskompagniet.dk

T: 70122100

M: 25 70 35 77

Lokale til salg på Ro´s Torv 1, st 224

Ganske nær indgangspartiet til RO's Torv har den hyggelige café "Peace of Cake" længe serveret eksklusive desserter, delikate kager og friske is til de mange kunder, som på daglig basis kigger forbi Roskildes populære bycenter for at shoppe eller handle i den store føtex.

Nu er det imidlertid tid for den hyggelige café at starte et helt nyt kapitel. Derfor kan du og din virksomhed nu overtage de flotte lokaler, som er centralt lokaliseret på RO's Torv med perfekt synlighed og god plads til spisende gæster både inde i butikken og ude på selve strøggaden, hvor man sidder lunt og tørt året rundt!

Der er tale om en stor, velplaceret hjørnecafé, som kunderne nemt kan se fra flere vinkler, når de er på indkøb med deres vogne ned langs de brede gange. De store vinduespartier er skræddersyet til at friste forbipasserende med dekorative udstillingsvinduer, hvad end du ønsker at videreføre konceptet med flotte kager eller måske omdanne caféen til en butik og lade dine varer komme til syne i vinduet. Man kan også skyde ruderne til side og skabe en luftig og indbydende fornemmelse, der straks inviterer kunderne indenfor.

Caféen er indrettet med flot interiør i varme nuancer. Gulvets trælook skaber i samspil med de rustikke søjler og kanter en god atmosfære – her har man lyst til at slå sig ned! Foruden det rummelige spiseområde består caféen af et åbent køkken, som er ideelt til lette anretninger, samt en bestillingsdisk. I dette hjørne kan kolde drikkevarer opbevares, ligesom man kan etablere et lækkert baristamiljø, som får gangene på RO's Torv til at dufte af friskbrygget kaffe. Ude bagved finder man desuden et baglokale med lagerplads samt to toiletter til brug for personalet.

Beliggenheden kunne ikke være meget bedre. RO's Torv har over 60 spændende butikker samt 10 lækre caféer og restauranter, som året rundt tiltrækker mange mennesker. Derudover ligger bycentret kun små ni minutters gang fra Roskilde Station og centrum.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 950.000 kr.
Leje pr. mdr. 35.000 kr.
Størrelse 73 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Dessert Café / Sandwich / Bagel
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Tilknyttet faciliteter

  • STEMNINGSFULD CAFÉ UDBYDES PÅ RO'S TORV

Beliggenhed