Lokale til salg på Sværtegade 3, kld.

Seriøse bud modtages

I hjertet af K's livfulde Middelalderby, der udgør den ældste del af Københavns gader og stræder, får I nu mulighed for at åbne jeres butik i historiske omgivelser midt på Sværtegade i en smuk, gammel ejendom dateret tilbage til ca. 1730. Sværtegade er lokaliseret lige midt mellem Pilestræde og Gammel Mønt, som begge er velbesøgte og yderst populære og blot ligger et stenkast fra Strøgets shoppelystne klientel af potentielle kunder.

 Tidligere har den indbydende butik været brugt til et væld af forskellige virksomheder; senest caféen SoupHerb, hvilket blot understreger de mange anvendelsesmuligheder. Butikslokalet befinder sig i ejendommens hippe kælderetage, hvilket skaber en rå og intim stemning, som helt sikkert vil virke indbydende for enhver, der lægger vejen forbi.

Butikken, eller caféen, består af et primært lokale, som virker dejlig åbent og imødekommende. Det gode lys og de rå gulve spiller sammen på bedst mulig vis, og står man udenfor på Sværtegade, kan man nemt gøre sig synlig fra de to vinduespartier. Foruden det centrale butikslokale består enheden af en række gode disponible rum, som er velegnet til lager/værksted eller kontorlokaler, hvor man kan passe den administrative drift. Dertil råder butikken over et godt køkkenlokale i industrivenlig stil samt to toiletter.

 Man får ikke en mere central placering end her, hvor nysgerrige shoppere på daglig basis kommer forbi helt af sig selv i stor stil. Alt, du skal gøre, er at skabe de fornødne rammer og udleve drømmen om butik eller café midt inde i city. Butikker og spisesteder ad libitum er en del af nabolaget, og der er kort afstand til metroen ved Kgs. Nytorv og Nørreport

FØJ TIL FAVORITTER 4
Afståelse 200.000 kr.
Leje pr. mdr. 35.878 kr.
Størrelse 104 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Café og take-away med nattilladelse til servering til kl. 04.00
Depositum 4 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke

Tilknyttet faciliteter

  • CAFÉ OG TAKE-AWAY MED NATTILLADELSE TIL SERVERING TIL KL. 04:00
  • BUTIK ELLER CAFÉ MIDT INDE I CITY
  • Seriøse bud modtages

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 93
Boligafgift pr. mdr. 6.822
Størrelse (m2) 119
Leje pr. mdr. (kr.) 26.000
Størrelse (m2) 104
Leje pr. mdr. (kr.) 28.001
Størrelse (m2) 106
Leje pr. mdr. (kr.) 21.744
Størrelse (m2) 100
Leje pr. mdr. (kr.) 37.033