Erhvervsformidler, Restaurant Simon Ravnløkke

Simon Ravnløkke

Erhvervsformidler, Restaurant

sr@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 39

Lokale til salg på Tagensvej 102

Centralt placeret på Tagensvej 102, kun 50 meter fra kommende Metro, og med Jagtvej næsten rundt om hjørnet, finder vi denne restaurant, som er beliggende i en flot og præsentabel rød murstensejendom opført i 1903. Fra Tagensvej bevæger man sig ind i det store og åbne lokale - og her er der mulighed for at udleve erhvervsdrømmen med en ideel beliggenhed.

Restauranten på Tagensvej 102 giver optimale rammer for din forretning at vokse i - både når det kommer til lokalet og beliggenheden. Baren er indrettet, så man har udsigt over hele lokalet, hvilket gør det nemt at have overblik og komme hurtigt til gæsterne. Restauranten fremstår lys med store vinduespartier, som giver fine lysindfald hele dagen.

De 110 kvadratmeter fordeler sig over et stort og lyst lokale med barområde, et flot og veludstyret køkken, lager og fem toiletter. Desuden er der endnu et lagerrum i kælderplan, hvilket giver masser af opbevaringsplads. Kælderen kan tilgås fra restaurantens største lokale. Restauranten råder over en glimrende og veludnyttet planløsning, og lokalerne er allerede skræddersyet til restaurant, take away eller café.

I baggården, trukket væk fra gaden, kan gæsterne nemt parkere deres cykel i fred og ro. Og lige foran indgangen til restauranten holder 6A, hvilket gør det nemt for gæsterne at færdes hertil.
Området er fuld af pulserende liv - og I bliver del af et levende og befærdet gadebillede, som giver gode muligheder for at opbygge en stor og alsidig kundekreds.

Kontakt os i dag for en fremvisning!

FØJ TIL FAVORITTER 7
Afståelse 600.000 kr.
Leje pr. mdr. 17.019 kr.
Størrelse 110 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Restaurant
Depositum 4 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Tilknyttet faciliteter

  • RESTAURANT CENTRALT PLACERET PÅ PULSERENDE NØRREBRO
  • PÆN HJØRNERESTAURANT
  • GOD BELLIGGENHED

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 93
Boligafgift pr. mdr. 6.822
 
Boligafgift pr. mdr. 7.521
Størrelse (m2) 97
Leje pr. mdr. (kr.) 10.749
Størrelse (m2) 114
Kontantpris 1.900.000
Størrelse (m2) 132.5
Leje pr. mdr. (kr.) 51.037